» Uutishuone » Uutiset » Turvallinen työ, asiointi ja liikkuminen – webinaari hyvistä käytännöistä 10.6.2020

Turvallinen työ, asiointi ja liikkuminen – webinaari hyvistä käytännöistä 10.6.2020

Koronavirus pysäytti keväällä 2020 yhteiskunnan normaalin toiminnan ja vaikutti voimakkaasti taloudelliseen toimintaan ja ihmisten arkeen. Rajoitustoimien hidastettua viruksen leviämistä yhteiskuntaa ollaan vähitellen avaamassa ja taloudellista toimeliaisuutta vauhdittamassa. Rajoitusten purkamisesta alkava uusi ajanjakso voi jatkua melko pitkään.

– On äärettömän tärkeää, että erilaisia turvallisuustoimia tehdään ja seurataan jatkuvasti, jotta yhteiskuntaa saadaan turvallisesti avattua. Työturvallisuuteen ja vuorovaikutteiseen työturvallisuusviestintään tulee kiinnittää erityistä huomiota, sanoo Sivistan työmarkkinalakimies Anna Hakola.

Elinkeinoelämän keskusliitto EK on yhdessä jäsenliittojensa kanssa koostanut oppaan (suomeksi ja englanniksi) eri alojen hyvistä käytännöistä kaikkien suomalaisyritysten käyttöön. Käytäntöihin ja oppaaseen on mahdollista päästä tutustumaan myös EK:n ja EK-Tiedon yhteisessä webinaarissa.

– Tässä webinaarissa esitellään EK:n oppaaseen koottuja käytäntöjä, suosituksia ja esimerkkejä hyvistä toimintatavoista, joista jokainen voi poimia omaan toimintaansa parhaiten soveltuvia ratkaisuja yleisvaarallisen tartuntataudin leviämisen ehkäisemiseksi, Hakola korostaa.

Turvallinen työ, asiointi ja liikkuminen webinaari järjestetään ensi viikon keskiviikkona klo 8.30-9.30. Webinariin mahtuu 500 ensimmäiseksi ilmoittautunutta mukaan.

Voit ilmoittautua webinaariin täältä.

Lisätietoja,

Anna Hakola p. 050 476 0065

Työmarkkinalakimies, Sivista

Jaa

Seuraa