» Esittely

Esittely

Sivistystyönantajat edustaa 340 koulutus- ja tutkimusalan sekä kasvatus- ja kulttuurialan työnantajaa. Jäsentemme palveluksessa on noin 60 000 palkansaajaa. Olemme Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n jäsen. Neuvottelemme alan työehdot henkilöstöä edustavien ammattiliittojen kanssa sekä neuvomme ja koulutamme jäseniämme työelämän asioissa. Vaikutamme alan kehittämiseen tekemällä yhteistyötä virkamiesten, poliittisten päättäjien ja muiden sidosryhmien edustajien kanssa.

esittely_660x440

Tietoa meistä

Sivistystyönantajat, Sivista, on perustettu vuonna 1993 nimellä Opetusalan ja Sivistystyön Työnantajayhdistys ry. Nykyään edustamme yli 320 sivistys-, koulutus- ja tutkimusalan työnantajaa.

Tutustu tarkemmin

Hallitus ja valiokunnat

Sivistystyönantajien hallituksella on valmistelun apuna kaksi valiokuntaa: työmarkkina- ja elinkeinopoliittinen valiokunta. Lisäksi työmarkkina-asioita valmistelevat Suomen yliopistojen työnantajayhdistys ry SYTY ja Ammatillisten Aikuiskoulutus-keskusten Työnantajayhdistys ry.

Tutustu tarkemmin

Jäsentarinat

Lue lisää Sivistystan jäsenten monipuolisesta toiminnasta. Jäsenillämme on ainutlaatuista osaamista ja pitkiä perinteitä, joiden pohjalta luoda uutta.

Tutustu tarkemmin

EFEE ja EU

The European Federation of Education Employers (EFEE) on Euroopan komission hyväksymä eurooppalainen työnantajajärjestö. Suomesta sen jäseniä ovat sekä Sivistystyönantajat että Kuntatyönantajat KT.

Tutustu tarkemmin

In English

Finnish Education Employers (FEE) represents over 320 employers in the education and higher education sector in Finland. The association is a member of the Confederation of Finnish Industries, EK.

Tutustu tarkemmin

På Svenska

Bildningsarbetsgivarna representerar över 320 arbetsgivare inom allmän och högre utbildning i Finland. Föreningen är medlem i Finlands Näringsliv, EK.

Tutustu tarkemmin