» Uutishuone » Uutiset » Sivista hakee korkeakouluharjoittelijaa tapahtumatuotantoon – hae 26.2. mennessä!

Sivista hakee korkeakouluharjoittelijaa tapahtumatuotantoon – hae 26.2. mennessä!

Sivistystyönantajat hakee

Korkeakouluharjoittelijaa tapahtumatuotantoon

Sivistystyönantajat (Sivista) on sivistys-, koulutus- ja tutkimusalan työnantajaliitto. Jäseninä on yli 340 organisaatiota kaikilta koulutusasteilta peruskouluista yliopistoihin sekä muita koulutus- ja sivistysalan toimijoita. Jäsentemme palveluksessa työskentelee noin 60 000 opetuksen, tutkimuksen ja hallinnon ammattilaista. Sivista on Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n jäsen.

Sivista viettää vuonna 2023 30-vuotisjuhlavuottaan. Haemme harjoittelijaa tukemaan erityisesti juhlavuoden tapahtumien toteuttamista. Harjoittelija työskentelee yhteistyössä Sivistan toimiston väen kanssa ja raportoi juhlavuoden koordinaattorille. Tehtävään kuuluu tapahtuman tuottamisen eri vaiheita valmistelusta viestintään ja toteutukseen.

Harjoittelussa pääset vahvistamaan tapahtumatuotantoon ja projektiosaamiseen liittyviä taitoja. Osallistut erityisesti Sivistan jäsenille ja sidosryhmille suunnattujen tilaisuuksien toteuttamiseen, joten pääset tutustumaan laajasti suomalaiseen sivistysjärjestelmään.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta ja innostusta tapatumatuotannon eri vaiheisiin
  • Viestinnällistä osaamista mm. kirjoittaminen, sosiaalinen media, visuaalinen osaaminen
  • Oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyvää yhteistyökykyä

Harjoittelu sopii erityisesti esimerkiksi kulttuurintuotannon tai tapahtumaliiketoiminnan (AMK) opiskelijoille.

Asiantuntijoista koostuvassa työyhteisössämme tavoitteellinen tekeminen yhdistyy välittömään ilmapiiriin. Saat kollegoiltasi vahvan tuen työssä onnistumiseen. Sivistystyönantajissa työskennellessä on mahdollisuus vaikuttaa koko Suomen menestykseen.

Toimistomme sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Eteläranta 10. Harjoittelua on mahdollista tehdä myös osin etänä. Harjoittelun kesto vastaa noin kolmen kuukauden työpanosta ja sijoittuu ajanjaksolle toukokuusta lokakuuhun. Tarkemmasta ajankäytöstä sovitaan erikseen tehtävään valittavan kanssa. Tehtävän palkkauksesta sovitaan erikseen.

 

Lähetä hakemuksesi ja cv:si 26.2.2023 mennessä osoitteeseen riitta.tampio@sivista.fi

Lisätiedot:

Elinkeinopoliittinen asiantuntija, juhlavuoden koordinaattori Annakaisa Tikkinen p. 040 356 6082, annakaisa.tikkinen@sivista.fi

Toimitusjohtaja Teemu Hassinen, p. 050 562 7004, teemu.hassinen@sivista.fi

Jaa

Seuraa