» Uutishuone » Tiedotteet » Vastuullinen kesäduuni -kampanja 2018! Olethan mukana?

Vastuullinen kesäduuni -kampanja 2018! Olethan mukana?

26.03.2018

Kehitä työnantajakuvaasi ja ilmoita kesätyöpaikoista veloituksetta osallistumalla Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjaan

Kampanjassa mukanaolo on näkyvä ja edullinen tapa rakentaa vetovoimaista ja vastuullista työnantajakuvaa. Etuna saat muun muassa oikeuden ilmoittaa organisaatiosi kesätyöpaikat veloituksetta Oikotiellä ja kampanjasivustolla.

Kahdeksatta kertaa käynnistyvä Vastuullinen kesäduuni -kampanja on vuosien mittaan haastanut työnantajia tarjoamaan positiivisia kesätyökokemuksia nuorille.

Työnantajille kesätyö on ainutkertainen tilaisuus tehdä hyvä ensivaikutelma tulevaisuuden työntekijöihin. Hoitamalla kesätyöasiat vastuullisesti työnantaja voi varmistaa vetovoimansa, kun kilpailu osaavasta työvoimasta kiristyy. Yli 90 prosenttia vastuullisissa kesätyöpaikoissa työskennelleistä nuorista haluaisi jatkaa samalla työnantajalla myös tulevaisuudessa.*

Myös suuri yleisö odottaa työnantajilta vastuullisia tekoja. Kampanjassa mukana olo on työnantajalle mahdollisuus kantaa vastuunsa nuorista – ja kertoa siitä.

Nuorille Vastuullinen kesäduuni -logo on lupaus onnistuneesta kesätyökokemuksesta, joka luo positiivista kuvaa työelämästä. Kampanjasivusto tarjoaa kesätyönhakijoille myös vinkkejä ja tukea kesätyön löytämiseen ja hakemiseen.

Sivistystyönantajat kannustaa osallistumaan kampanjaan

Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa on tällä hetkellä mukana jo ennätykselliset yli 430 työnantajaa. Kampanjan tavoitteena on tarjota yli 60 000 vastuullista kesätyöpaikkaa 14‒29-vuotiaille ensi kesänä. Vuonna 2017 kampanjaan osallistui 371 työnantajaa. Yhdessä he tarjosivat nuorille yli 55 000 vastuullista kesätyöpaikkaa.

Kampanjan yksi pääyhteistyökumppaneista on Elinkeinoelämän keskusliitto EK. Sivistystyönantajat on kampanjassa toimialakumppanina.

Osallistumisen hyötyjä yritykselle:

  • Pääset kehittämään kesätyöprosesseja ja esimiestyötä tutkimustiedon ja nuorten omien kesätyökokemusten pohjalta sekä työnantajien yhteisissä, maksuttomissa seminaareissa.
  • Kampanja tarjoaa näkyvyyden kesaduuni.org-sivustolla ja somessa sekä mahdollisuuden ilmoittaa organisaatiosi kesätyöpaikat veloituksetta Oikotiellä ja kampanjasivustolla.
  • Saat käyttöösi Vastuullinen kesäduuni -logon sekä kampanjamateriaalit kuten flyerit, julisteet ja Esimiehen kesätyöoppaan.
  • Pääset osallistumaan Vastuullinen kesäduuni 2018 -kilpailuun, jossa palkitaan parhaat kesätyönantajat.

Osallistumismaksu:

Mikroyritykset (alle 10 työntekijää) 20 € + alv
Muut yritykset 200 € + alv

Ilmoittaudu kampanjaan osoitteessa www.kesaduuni.org/ilmoittaudu

Lisätietoa kampanjasta:
www.kesaduuni.org

Lisätietoja,

Päivi Salminen-Kultanen
Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanja, projektijohtaja
paivi.salminen-kultanen@t-media.fi
p. 040 727 9717

Vastuullinen kesäduuni on T-Media Oy:n ja Taloudellinen tiedotustoimisto TAT:n luotsaama kampanja, jonka pääyhteistyökumppaneita ovat EK, Telia, Destia, S-Ryhmä, Varma, Metsä Group, Barona, Kraton Chemical, Kojamo ja Oikotie Työpaikat.

Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja työtodistus.

*Vastuullisin kesäduuni 2017 -tutkimus, T-Media.

Jaa

Seuraa