» Uutishuone » Uutiset » Tutustu sivistalaisiin! Vuorossa Joona!

Tutustu sivistalaisiin! Vuorossa Joona!

Olen Joona Kaunisniemi, Sivistan työmarkkinalakimies. Työmarkkinalakimiehenä päiväni koostuvat muun muassa jäsenneuvonnasta, erinäisistä sisäisistä ja ulkoisista kokouksista sekä erimielisyyksien hoitamisesta. Työmarkkinalakimiehet myös säännöllisesti sparraavat toisiaan haastavissa kysymyksissä.

Työmarkkinalakimiehen työ on mielenkiintoista, monipuolista ja osin myös hektistä. Tämän työn olennainen perusta on luonnollisesti työoikeus ja sen osaaminen. Kuitenkin tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii myös neuvottelutaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, kokonaisuuksien hallintaa, suunnitelmallisuutta sekä stressinsieto- ja yhteistyökykyä. Tärkeää on myös halu ja kyky oppia uutta sekä kiinnostus työmarkkinoiden ja työehtojen kehittämiseen yhteiskunnassa, joka on jatkuvassa muutoksessa.

Oikeustieteen maisteriksi olen opiskellut Helsingin yliopistossa.

Ihmisenä omaan positiivisen elämänasenteen ja hymyn löytääkin melko herkästi kasvoiltani. Olen myös innokas urheilun seuraaja ja tykkäänkin seurata urheilua laidasta laitaan. Erityisesti lähellä sydäntäni on kansallispelimme pesäpallo, mihin varmasti vaikuttavat isäni sukujuuret Sotkamossa. Mikäli aika antaisin paremmin myöten, viihtyisin myös golfkentillä.

Mottoni: Älä luovuta liian helposti!

Jaa

Seuraa