» Uutiset » Strategia johdetaan todeksi ihmisyyttä ymmärtämällä

Strategia johdetaan todeksi ihmisyyttä ymmärtämällä

Susanna Niinistö-Sivuranta nojaa kaidetta vasten.

Sivistys on haastavien olosuhteiden uudistusvoima, joka luo edellytykset avoimelle vuoropuhelulle ja yhteisymmärrykselle. Sivistysalan toimitusjohtaja Susanna Niinistö-Sivuranta pääsee ääneen Me naiset  -lehden Johtajat 2024 erikoisjulkaisussa, jossa eri toimialojen naiset jakavat ajatuksiaan johtajuudesta.

 

Sivistysala Sivista sai tammikuun alussa uuden alaa syvällisesti ymmärtävän moniosaajan toimitusjohtajakseen. Helsingin yliopiston opetuksen ja oppimisen kehitysjohtajan tehtävistä Sivistaan siirtynyt Susanna Niinistö-Sivuranta on uudesta työstään silminnähden innoissaan.

– Minulla on sisäsyntyinen kiinnostus ja kyky ymmärtää syy-seuraus -suhteita suuressa kuvassa ja polttava tarve päästä vaikuttamaan asioihin sivistyksen keinoin. Nyt saan tehdä tätä kaikkea laajennetulla vaikutuspiirillä varhaiskasvatuksesta yliopistomaailmaan, kulttuuritoimialaan ja urheiluun, Niinistö-Sivuranta sanoo.

– Ongelmia ratkaistaan osaamisella ja haastavina aikoina sivistyksen merkitys korostuu. Olen kutsumukseni äärellä päästessäni yhdistämään kaiken kokemukseni ja näkemykseni suomalaisten sivistysosaamisen kunnianpalautukseen yhdessä osaavan tiimin kanssa, Niinistö-Sivuranta hehkuttaa ja kutsumus välittyy.

Lue koko juttu.

Jaa

Seuraa