» Uutishuone » Uutiset » Sivista SuomiAreenalla tiistaina 27.6.! Asiaa niin suomalaisten henkisestä kriisinkestävyydestä kuin tiedon ja osaamisen huoltovarmuudesta!

Sivista SuomiAreenalla tiistaina 27.6.! Asiaa niin suomalaisten henkisestä kriisinkestävyydestä kuin tiedon ja osaamisen huoltovarmuudesta!

Olemme mukana kahdessa keskustelutilaisuudessa kesän SuomiAreenalla Porissa. Tervetuloa osallistumaan!

Koulutus ja puolustus suomalaisten tukena – miten kansalaiset kestävät kriisejä?

Sivistys ja koulutus muodostavat yhteiskunnan perustan kohdata haastavia tilanteita ja kriisejä. Suomalainen puolustusratkaisu perustuu yleiseen asevelvollisuuteen, vahvaan maanpuolustustahtoon ja koko maan puolustamiseen. Kysyimme kansalaisilta, miten koulutus ja Puolustusvoimat lisäävät suomalaisten henkistä kriisinkestävyyttä! Tule kuulemaan tuloksia!
Aika: tiistai 27.6.2023 klo 12 – 12.45
Paikka: Eetunaukion lava, Pori

Tieto on osa huoltovarmuutta

Tieto ja osaaminen ovat yhteiskuntamme kasvun, hyvinvoinnin ja kehityksen peruspilareita. Maailmanpoliittisesti haastavina aikoina tiedon ja osaamisen huoltovarmuus korostuu. Keskustelussa pohditaan mm. sitä, miten tiedon ja osaamisen huoltovarmuus turvataan, miten tutkittua tietoa kerrytetään ja miten ennakoimme tulevaisuuden osaamis- ja koulutustarpeita.
Ajankohta: tiistai 27.6.2023 klo 19–19.45
Paikka: Raatihuoneenpuiston lava, Pori

SuomiAreenan koko ohjelma: suomiareena.fi

Jaa

Seuraa