» Uutishuone » Uutiset » Paula Tuovinen ja Aleksi Sandroos Sivistan yhteiskunnallisen vaikuttamisen asiantuntijoiksi

Paula Tuovinen ja Aleksi Sandroos Sivistan yhteiskunnallisen vaikuttamisen asiantuntijoiksi

Sivistystyönantajat vahvistaa yhteiskunnallisen vaikuttamisen tiimiään.

Paula Tuovinen (FM, eMBA) aloittaa Sivistan asiantuntijana 16.11. Hän on aikaisemmin työskennellyt Teatterikorkeakoulun rehtorina, Taideyliopiston vararehtorina ja viimeksi Taiteen edistämiskeskuksen johtajana. Tuovisella on ollut myös lukuisia kansainvälisiä ja kotimaisia sivistysalan luottamustehtäviä.

Aleksi Sandroos (hall. yo., lähihoitaja) aloittaa Sivistan asiantuntijana 4.12. Sandroos siirtyy tehtävään Suomen Keskustanuorten puheenjohtajan paikalta. Aikaisemmin Sandroos on toiminut mm. Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) varapuheenjohtajana ja Ahjo Communications Oy:n poliittisena neuvonantajana.

– Olen todella iloinen näiden kahden moniosaajan rekrytoinnista. Paula Tuovisen ja Aleksi Sandroosin monipuolinen osaaminen ja kattavat verkostot täydentävät erinomaisesti Sivistan yhteiskunnallisen vaikuttamisen tiimiä, sanoo johtaja Heikki Kuutti Uusitalo Sivistalta.

– Järjestömme uusi toiminta-ajatus on: ”Sinnikästä työtä koulutuksen, osaamisen ja luovuuden puolesta”. Olen varma siitä, että Paulan ja Aleksin kanssa hoidamme tätä meille uskottua tehtävää vielä entistäkin määrätietoisemmin, Uusitalo jatkaa.

Sivistan yhteiskunnallisen vaikuttamisen tiimissä jatkavat Annakaisa Tikkinen ja Jussi-Pekka Rode.

Lisätietoja:
Heikki Kuutti Uusitalo p. 050 302 8246

Paulan kuva: Noora Geagea

Jaa

Seuraa