» Uutishuone » Uutiset » Oppilaitos: Kerro turvallisuusteoistanne! Hae turvallisuuspalkintoa

Oppilaitos: Kerro turvallisuusteoistanne! Hae turvallisuuspalkintoa

Onko oppilaitoksessasi tartuttu turvallisuuskulttuurin ja -osaamisen kehittämiseen? Onko työpaikallasi onnistuttu turvallisuuden kehittämisessä? Kerro turvallisuusteoistanne ja hyvistä käytännöistä. Kemianteollisuuden turvallisuuspalkinnon haku, ja hakemukset tulee jättää viimeistään 1.3.2021.

Kemianteollisuuden turvallisuuspalkinto kannustaa oppilaitoksia ja alan yrityksiä turvallisuustyön kehittämiseen. Palkintoa voivat hakea oppilaitokset sekä toiselta asteelta että korkea-asteelta. Sarjoja on kaksi. Yleinen sarja on tarkoitettu oppilaitoksen yhteisille, monia koulutusaloja koskeville hankkeilla. Kemian sarjassa palkitaan kemian ja sen lähialojen koulutuksessa toteutettuja kokonaisuuksia. Yrityssarja on tarkoitettu kemianteollisuuden Responsible Care -ohjelmassa mukana oleville yrityksille.

Hakeminen on helppoa! Tutustu eri sarjoihin ja niiden kriteereihin tästä. Täytä sähköinen kilpailulomake, ja lähetä se viimeistään 1.3.2021. Palkinnot jaetaan Kemiat kohtaavat -tilaisuudessa huhtikuussa.

Kilpailu järjestetään yhteistyössä: Kemianteollisuus ry, Teollisuusliitto ry, Ammattiliitto Pro ry ja Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry. Kemianteollisuuden turvallisuuspalkinto on osa Responsible Care -vastuullisuusohjelmaa ja Työturvallisuuskeskuksen koordinoimaa Turvallisuuskumppani-yhteistyötä.

Lisätiedot
Oppilaitossarja: johtava asiantuntija Anni Siltanen, puh. 044 562 5991, anni.siltanen@kemianteollisuus.fi
Yrityssarja: johtava asiantuntija Merja Vuori, puh. 040 730 1932, merja.vuori@kemianteollisuus.fi

Jaa

Seuraa