» Uutishuone » Uutiset » Olethan mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa?

Olethan mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa?

Kehitä työnantajakuvaasi ja ilmoita kesätyöpaikoista veloituksetta osallistumalla Vastuullinen kesäduuni 2019 – kampanjaan!

Vastuullisuus kiinnostaa yhä useampaa kesätyönantajaa. Samalla parhaista kesätyöntekijöistä kilpaillaan myös enenevissä määrin. Perusasioilla on yhä vaikeampi tehdä vaikutusta tulevaisuuden osaajiin. Tällä hetkellä Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa on jo lähes 500 suomalaista yritystä ja määrä kasvaa jatkuvasti.

Sivistystyönantajat on tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

– Nuorten on tärkeä saada tieto ja kokemusta työelämästä. Kesätyöt ovat tähän oiva tilaisuus, sanoo Sivistan toimitusjohtaja Teemu Hassinen.

Vastuullinen kesätyönantajuus on erinomainen keino vaikuttaa positiivisesti omaan työnantajakuvaan sekä koko toimialan vetovoimaisuuteen, sitouttaa nuoria osaajia yritykseen ja erottautua edukseen markkinoilla, joilla hyvistä osaajista kilpaillaan enenevissä määrin.

Tavoitteenamme on tarjota yli 100 000 vastuullista kesätyöpaikkaa 14‒29-vuotiaille ensi kesänä!

Osallistumisen hyödyt:
● Kampanjassa pääset kehittämään kesätyöprosesseja ja esimiestyötä tutkimustiedon sekä nuorten omien kesätyökokemusten pohjalta esimerkiksi Vastuullinen kesäduuni -seminaareissa
● Saat käyttöösi Vastuullinen kesäduuni -logon sekä kampanjamateriaalit kuten flyerit, julisteet ja Esimiehen kesätyöoppaan entistä jouhevampien kesätyökäytäntöjen kehittämiseksi.
● Kampanja tarjoaa näkyvyyden kesaduuni.org-sivustolla ja somessa, sekä mahdollisuuden ilmoittaa organisaatiosi kesätyöpaikat veloituksetta Oikotiellä ja kampanjasivustolla.
● Pääset osallistumaan Vastuullisin kesäduuni 2019 -kilpailuun, jossa palkitaan parhaat kesätyönantajat. Voittajat ja sijoittuneet ilmoitetaan myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa

 

Tule vastuulliseksi kesätyönantajaksi kasvavaan joukkoon ja ilmoittaudu nyt kampanjaan www.kesaduuni.org/ilmoittaudu

Kampanjan osallistumismaksu on mikroyrittäjille (alle 10 työntekijää) 20 € + alv, pienille ja keskisuurille työnantajille (alle 250 työntekijää) 200 € + alv ja suurille (yli 250 työntekijää) 400 € + alv.

Ota yhteyttä mikäli olet kiinnostunut näkymään laajemmin tai haluat rakentaa työnantajakuvaasi nuorten ja opiskelijoiden keskuudessa!

Vastuullinen kesäduuni on Oikotie työpaikkojen luotsaama kampanja, jonka pääyhteistyökumppaneita ovat EK, Telia, Destia, S-Ryhmä, Kojamo, Taloudellinen tiedotustoimisto TAT ja T-Media.

Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

Lisätietoja antaa:
Charlotta Forsberg
Sisältöpäällikkö / Vastuullinen kesäduuni (Oikotie Työpaikat)
charlotta.forsberg@sanoma.fi
050 301 8234

Jaa

Seuraa