» Uutishuone » Uutiset » Lähde mukaan vastuullinen kesäduuni 2021-kampanjaan!

Lähde mukaan vastuullinen kesäduuni 2021-kampanjaan!

Kehitä toimintatapoja Kesäduunitutkimuksen avulla, ilmoita kesätyöpaikoista veloituksetta ja tee konkreettinen vastuullisuusteko osallistumalla Vastuullinen kesäduuni 2021- kampanjaan.

Vastuullinen kesäduuni -kampanja on ollut mukana tarjoamassa satojatuhansia laadukkaita kesätyöpaikkoja ja onnistumisen kokemuksia nuorille yli kymmenvuotisen taipaleensa aikana. Viimeisen poikkeuksellisen vuoden aikana vastuullinen työnantajuus on muuttunut ajankohtaisemmaksi kuin koskaan.

VDK -kampanjan missiona on saada mahdollisimman monelle nuorelle kesätyöpaikka. Samalla kampanja on kasvanut Suomen suurimmaksi vastuullisuus- ja työnantajakuvakampanjaksi, jossa on mukana jo 550 työnantajaa ja 30 asiantuntijakumppania. Viestimällä vastuullisesta kesätyönantajuudesta vaikutat positiivisesti työnantajakuvaan sekä koko toimialan vetovoimaisuuteen!

Osallistumisen hyödyt:

● Mahdollisuus osallistua Kesäduunitutkimukseen 2021 – Kampanjassa pääset kehittämään kesätyöprosesseja ja esimiestyötä tutkimustiedon sekä nuorten omien kesätyökokemusten pohjalta
● Saat käyttöösi Vastuullinen kesäduuni -logon ja Esimiehen kesätyöoppaan entistä jouhevampien kesätyökäytäntöjen kehittämiseksi
● Kampanja tarjoaa näkyvyyden www.oikotie.fi/kesäduuni -sivustolla ja sosiaalisen median kanavissa, sekä mahdollisuuden ilmoittaa organisaatiosi kesätyöpaikat veloituksetta Oikotiellä ja kampanjasivustolla
● Lisäksi pääset verkostoitumaan Vastuullisen kesäduunin -webinaareissa ja muissa tapahtumissa

Vastuullinen kesäduunikausi huipentuu Vastuullisin kesäduuni 2021 -kilpailuun, jossa palkitaan parhaat kesätyönantajat. Tule vastuulliseksi kesätyönantajaksi kasvavaan joukkoon ja ilmoittaudu nyt kampanjaan .

Kampanjan osallistumismaksu on mikroyrittäjille (alle 10 työntekijää) 20 € + alv (ei sisällä työpaikkailmoituksia), pienille ja keskisuurille työnantajille (alle 250 työntekijää) sekä kuntatoimijat 390 € + alv ja 1000plus ja suuret yritykset (yli 250 työntekijää) 780 € + alv.

Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

Vastuullinen kesäduuni on Oikotie Työpaikkojen luotsaama kampanja, jonka pääyhteistyökumppaneita ovat Elinkeinoelämän keskusliitto EK, S-Ryhmä, Talous ja Nuoret TAT, Kun koulu loppuu sekä T-Media.

Jaa

Seuraa