» Uutiset » Ilmianna varhaiskasvatuksen sujuva arki

Ilmianna varhaiskasvatuksen sujuva arki

Ilmianna vakan sujuva arki1_png

Työturvallisuuskeskus etsintäkuuluttaa arjen pieniä ja suuria tekoja, joilla varhaiskasvatuksen työstä on tehty sujuvaa ja työssä jaksaminen on parantunut. Sivista on mukana ohjausryhmässä, jonka tavoitteena on varhaiskasvatuksen henkilöstön työhyvinvoinnin tukeminen ratkaisukeskeisesti.

Ilmianna varhaiskasvatuksen sujuva arki -hankkeessa kootaan hyväksi koettuja malleja, toimintatapoja, arjen pieniä tekoja ja ideoita varhaiskasvatuksen ammattilaisten hyödynnettäväksi Työturvallisuuskeskuksen sivuille.

Kerro meille vastaamalla kyselyymme, millaisia ratkaisuja hyvän työilmapiirin rakentamiseen ja työn kuormituksen hallintaan olette yhdessä löytäneet. Vastaa kyselyyn tästä linkistä 31.1.2024 mennessä.

Kyselyyn osallistujien kesken arvotaan Työturvallisuuskeskuksen Voi hyvin työssä -työyhteisökoulutus (2h).

Kerro työyhteisösi hyvistä käytänteistä myös somessa tunnisteella #VakanSujuvaArki. Toukokuussa kampanja huipentuu Vakan sujuva arki -webinaariin, jossa esitelemme osan ilmiannetuista hyvistä arjen teoista ja toimintamalleista.

Kampanja on osa Työturvallisuuskeskuksen Varhaiskasvatuksen henkilöstön työssä jaksamisen tuki -hanketta, joka on kuntien ja hyvinvointialueiden toimialaryhmän sekä palveluryhmän yhteinen hanke.

Tehdään yhdessä #VakanSujuvaArki.

 

Lisätietoja:

Sari Aksberg
erityisasiantuntija
Työturvallisuuskeskus
puh. 050 564 0743
sari.aksberg@ttk.fi

Eija Meripaasi
työmarkkina-asiantuntija
Sivistysala Sivista
puh. (09) 1728 5713
eija.meripaasi@sivista.fi

Jaa

Seuraa