» Uutishuone » Uutiset » Ehdota vuoden 2023 Sivistyksen puolesta -tunnustuksen saajaa! 

Ehdota vuoden 2023 Sivistyksen puolesta -tunnustuksen saajaa! 

Sivistys on kestävän kasvun ja hyvinvoinnin perusta. Sivistys rakentaa turvallisuutta ja kriisinkestävyyttä. Sivistys yhdistää, tarjoaa elämyksiä ja antaa eväät vastuulliseen elämään. Sivistys on elinehto ja polku parempaan tulevaisuuteen. 

Siksi haluamme palkita Sivistyksen puolesta -tunnustuksella sivistyksen puolesta merkittävällä tavalla toimineen henkilön tai yhteisön.  

Keräämme nyt ehdotuksia tunnustuksen saajaksi! Tunnustus voidaan myöntää teolle, henkilölle tai yhteisölle vaikuttavasta toiminnasta sivistyksen hyväksi. Tunnustus voidaan myöntää esimerkiksi innovatiivisesta uudesta toiminnasta tai pitkäjänteisestä elämäntyöstä. Olennaista on, että tunnustuksen saaja on toiminnallaan osoittanut sivistyksen arvostamista, kehittämistä, edistämistä ja levittämistä. Ehdotuksen voi jättää kuka hyvänsä.  

Jätä ehdotuksesi 2.9. mennessä tällä lomakkeella 

Tunnustuksen jakaa Sivistystyönantajat (Sivista) 30-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi. Valinnan tunnustuksen saajasta tekee Sivistan juhlavuoden ohjausryhmä. Tunnustuksen saaja julkaistaan 6.10. Jatkossa tunnustus jaetaan joka toinen vuosi. Alla olevia kuvia saa hyödyntää tunnustuspalkinnosta viestittäessä.

Lisätietoja: elinkeinopoliittinen asiantuntija Annakaisa Tikkinen, annakaisa.tikkinen@sivista.fi

Jaa

Seuraa