» Uutishuone » Tiedotteet » Sivista hakee määräaikaista viestinnän asiantuntijaa 

Sivista hakee määräaikaista viestinnän asiantuntijaa 

Etsimme mahtavaan työyhteisöömme viestinnän osaajaa kehittämään erityisesti sosiaalisen median kanaviamme ja vaikuttajaviestintää.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla edistämässä suomalaisen sivistysalan näkyvyyttä ja vaikuttavuutta. Asiantuntijoista koostuvassa työyhteisössämme tavoitteellinen tekeminen yhdistyy välittömään ilmapiiriin ja saat kollegoiltasi vahvan tuen työssä onnistumiseen. Työsuhde on määräaikainen (1.9. tai sopimuksen mukaan – 31.5.2024).  

Painotamme: 

  • kokemusta viestinnän sisällöntuotannosta 
  • vahvaa sosiaalisen median kanavien hallintaa  
  • ymmärrystä vaikuttajaviestinnästä 
  • sujuvaa tekstin tuottamista 
  • hyvää graafista osaamista 

Tehtävässä pääset mukaan toteuttamaan Sivistan verkkoviestintää sekä kehittämään erityisesti sosiaalisen median kanaviamme. Viestintämme kohderyhminä ovat muun muassa jäsenemme, sidosryhmämme, päätöksentekijät ja media – pääset siis tutustumaan laajasti suomalaiseen sivistysalaan. 

Toimistomme sijaitsee Helsingissä. Työtehtäviä on mahdollistaa hoitaa myös osin etänä. 

Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi 5.8. mennessä sähköpostitse tiedotus(at)sivista.fi. Otsikoi viestisi ”Viestinnän asiantuntija”. Haastattelut aloitamme 7.8. alkavalla viikolla. 

 

Lisätietoja:  Viestintäpäällikkö Piia Alvesalo p. 040 8609233 (soittoajat tehtävään liittyen: 26.6. klo 13-16.30, 3.7. klo 13-16.30 ja 5.7. 13-16.30). 

 

Sivistystyönantajat (Sivista) on sivistys-, koulutus- ja tutkimusalan työnantajaliitto. Jäseninä on yli 340 organisaatiota kaikilta koulutusasteilta päiväkodeista yliopistoihin sekä muita koulutus- ja sivistysalan toimijoita. Jäsentemme palveluksessa työskentelee noin 60 000 opetuksen, tutkimuksen ja hallinnon ammattilaista. Sivista on Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n jäsen 

Jaa

Seuraa