» Uutiskirjeet » Sivistystyönantajien toimitusjohtaja vaihtuu

Sivistystyönantajien toimitusjohtaja vaihtuu

Sivistystyönantajien toimitusjohtaja Teemu Hassinen jättää tehtävänsä 15.7.2023. Hassinen on sopinut lähdöstään ja sen ajankohdasta hyvässä yhteisymmärryksessä Sivistan hallituksen kanssa.

– Tämä vuosi on pyöreiden numeroiden vuosi. Sivista täyttää 30 vuotta ja itse täytän 50 vuotta. Kesän jälkeen tulee kuluneeksi kahdeksan vuotta Sivistan toimitusjohtajana. On tullut aika uusien haasteiden. Lähtö on vaikeaa, sillä Sivistan edustama toimiala, jäsenet ja sidostyhmät ovat minulle edelleen tärkeitä, mahtavaa henkilöstöämme unohtamatta. Kuitenkin oman uudistumisen vuoksi on uskallettava ottaa askelia ja nyt on niiden aika, pohtii Teemu Hassinen.

Teemu Hassinen aloitti Sivistan toimitusjohtajana syksyllä 2015. Teemu Hassisen määrätietoisen ja visionäärisen johtajuuden aikana Sivista on kasvattanut vaikuttavuuttaan ja mm. jäsenmääräänsä vuosi vuodelta.

– Teemu Hassisen toimitusjohtaja-aikana on Sivista kasvattanut yhteiskunnallista vaikuttavuuttaan ja kehittynyt arvostetuksi ja tunnetuksi elinkeino- ja työmarkkinapoliittiseksi toimijaksi. Kiitän Teemu Hassista hänen tekemästään työstä, toteaa Sivistan hallituksen puheenjohtaja Mari Walls.

Teemu Hassinen jää pitämään vapaitaan 1.6. lukien. Sivistan vt. toimitusjohtajana on aloittanut 19.5. Hanne Salonen. Uuden toimitusjohtajan rekrytointitoimet käynnistetään välittömästi.

 

Lisätietoja:

Sivistan hallituksen puheenjohtaja Mari Walls p. 029 452 1001

Teemu Hassinen p. 050 562 7004