Kyselytunnit

Kevään 2021 kuntavaaleissa valittavat päättäjät ratkaisevat, millaiset mahdollisuudet eri puolella Suomea on koulutukseen ja kulttuuriin osallistumiseen ja millaisessa ympäristössä koulusta ja kulttuuria järjestään.

Tiesitkö, että esimerkiksi ammatillisen koulutuksen järjestäjistä valtaosa toimii yksityisessä muodossa? Yksityiset koulutuksen järjestäjät tarjoavat koulutusta vauvasta vaariin kaikilla asteilla ympäri Suomen. Kunnat ovat jäseniemme tärkeimpiä kumppaneita. Miten koulutusasiat on juuri Sinun kunnassasi järjestetty?

Me Sivistystyönantajissa haluamme, että kuntavaaleissa puhutaan kuntalaisten kannalta keskeisistä palveluista; koulutuksesta ja kulttuurista.

Järjestämme kuntavaaliehdokkaille kolme webinaaria, joissa käymme läpi yksityisten koulutuksen järjestäjien roolia osana kuntien koulutustarjontaa. Voit ilmoittautua mukaan yhteen tai useampaan. Kaikissa on vähän eri fokus, tutustu ohjelmiin tarkemmin alla.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

 

Kuntavaaliehdokkaiden kyselytunnit:

Torstai 18.2.2021 klo 8.30-9.30
TEEMA: Ammatillinen koulutus, mukana TTS Työtehoseura ja Elinkeinoelämän Oppilaitokset ry

Torstai 11.3.2021 klo 14.00-15.00
TEEMA: Korkeakoulujen ja kaupunkiseutujen yhteistyöstä elinvoimaa, mukana Vaasan yliopisto ja Vaasan ammattikorkeakoulu sekä Unifi ry ja Arene ry

Torstai 18.3.2021 klo 8.30-9.30
TEEMA: Peruskoulut ja lukiot sekä taiteen perusopetus ja vapaa sivistystyö, mukana Oulunkylän yhteiskoulu, Musiikkiopisto Juvenalia ja Taiteen perusopetusliitto TPO ry

 

Tule mukaan kuulemaan (yllä linkit kyselytuntien alustuspuheenvuoroihin) ja keskustelemaan siitä, miten Sinun kuntasi voi olla jatkossa entistä vahvempi sivistyskunta.

Lisätietoja: johtaja Laura Rissanen, etunimi.sukunimi@sivista.fi