» Uutishuone » Uutiset » Ilmoittaudu mukaan: Yhteisöllisyys voimavarana ja osana hyvinvoivaa oppilaitosta 21.3.

Ilmoittaudu mukaan: Yhteisöllisyys voimavarana ja osana hyvinvoivaa oppilaitosta 21.3.

Digitaalinen murros ravistelee koulutuskenttää kaikilla rintamilla. Työn siirtyminen digitaalisiin ympäristöihin on tuonut esiin uudenlaisia työhyvinvoinnin haasteita, jotka liittyvät yhteisöllisyyteen ja vuorovaikutukseen.

Yhteisöllisyyden tunteen katsotaan tukevan terveyttä, hyvinvointia ja oppimista, ja siihen panostaminen on tärkeää. Verkossa yhteisöllisyyden kokemus saattaa heikentyä. Ammatillista yhteisöllistä vuorovaikutusta tukevien keinojen tunnistamisella onkin merkitystä.

Haaga-Helia ja Jyväskylän ammattikorkeakoulut yhdessä Sivistan ja Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n kanssa järjestävät seminaarin, jossa pohdimme, olemmeko siirtymässä oppimisyhteisöjen uuteen aikaan hybridiympäristössä.

Ohjelma sisältää huippuasiantuntijoiden alustuksia ja toiminnallisia työpajoja korkeakoulujen ja ammatillisen koulutuksen pedagogisesta hyvinvoinnista.

Ilmoittaudu livetapahtumaan 10.3.2023 klo 12 mennessä. Etätapahtuman ilmoittautuminen on avoinna tapahtuman alkamiseen saakka.

Lisätietoja, ohjelma ja ilmoittautuminen.
——————————–
Seminaari on Pedagoginen hyvinvointi (HyPe) -hankkeen loppuseminaari. Hanke kuuluu TYÖ2030 toimialahankkeisiin, joiden tarkoituksena on edistää vuoropuhelua työmarkkinaosapuolten kesken, kehittää työpaikoille uudenlaisia toimintatapoja ja uudistaa työelämää erityisesti digitalisaatiota hyödyntäen

Jaa

Seuraa