» Uutishuone » Uutiset » Vastuullinen kesäduuni 2022 – lähde mukaan!

Vastuullinen kesäduuni 2022 – lähde mukaan!

Vastuullisen kesäduuni- kampanjan tavoite on tarjota 100 000 vastuullista kesätyöpaikkaa nuorille kesällä 2022. Kampanjan ehtojen mukaisesti vastuullisen kesätyönantajan tulee tarjota kesätyöntekijälle työn lisäksi muun muassa työtodistus, kunnollinen perehdytys, hyvä hakijakokemus ja häntä tulee kohdella oikeudenmukaisesti ja tasapuolisesti.

Vaikuta nuoren kesätyökokemukseen!

Kesätyökaudesta odotetaan vilkasta ja kesätyöpaikkojen määrässä päästään todennäköisesti samalle tasolle kuin ennen koronaviruspandemiaa

Vastuullinen kesäduuni- kampanjan periaatteiden mukaan kaikkia kesätyöntekijöitä tulee kohdella tasavertaisesti kesätyöpaikallaan. Kesäduuni 2021-tutkimuksen mukaan oikeudenmukainen kohtelu, mielekkäät työtehtävät ja hyvä perehdytys vaikuttavat nuoren kesätyökokemuksen onnistumiseen eniten.

Osallistuminen kampanjaan antaa mahdollisuuden näkyvyyteen kampanjasivustolla ja somessa. Voit myös ilmoittaa organisaatiosi kesätyöpaikat veloituksetta Oikotiellä ja kampanjasivustolla. Saat käyttää Vastuullinen kesäduuni -logoa sekä kampanjamateriaaleja, joiden avulla viestit positiivista työnantajakuvaa.

Osallistumalla pääset kehittämään kesätyöprosesseja ja voit hyödyntää kampanjan materiaaleja ja tapahtumia.

Kesäduunitutkimuksessa selvitetään onnistuneet kesätyökäytännöt ja ne palkitaan Vastuullisin kesäduuni -kilpailussa, joihin saavat osallistua kaikki kampanjassa mukana olevat.

Lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan: Vastuullinen kesäduuni.

Jaa

Seuraa