» Uutishuone » Uutiset » Valtakunnallista Kodin ja Koulun Päivää vietetään syyskuun viimeisenä perjantaina – hae mukaan!

Valtakunnallista Kodin ja Koulun Päivää vietetään syyskuun viimeisenä perjantaina – hae mukaan!

Kodin ja Koulun Päivä on vuosittainen ja valtakunnallinen tapahtuma, jota päiväkodit, koulut ja oppilaitokset voivat toteuttaa yhdessä kotien kanssa itselleen sopivalla tavalla. Aiheen ja ajankohdan voi valita omaan vuosisuunnitelmaansa parhaiten sopivaksi. Tärkeintä on kohtaaminen ja mukava yhdessäolo sekä aikuisten yhteistyön vahvistaminen lasten parhaaksi.

Kodin ja Koulun Päivä vastaa opetussuunnitelman perusteisiin kirjattua tavoitetta kodin ja koulun yhteistyön toteuttamisesta.

”Mutsit ja faijat mukaan!”

Tänä vuonna kaikki Suomen koulut ja oppilaitokset, oppilaat, opettajat ja vanhemmat haastetaan tanssimaan Kodin ja Koulun Päivän hyvän mielen tanssia StepUp Schoolin ja Marco Bjurströmin johdolla.

Lue lisää tanssihaasteesta täältä!

Sivistystyönantajat on jälleen mukana yhteistyökumppanina Kodin ja Koulun Päivässä! Ilmoittaudu mukaan 31.8. mennessä, linkki löytyy uutisen lopusta.

Kodin ja Koulun Päivää vietettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2011. Päivään osallistui tuolloin noin 400 koulua. Seuraavana vuonna koulujen määrä tuplaantui, ja nyt jo yli puolet maamme peruskouluista viettää Kodin ja Koulun Päivää.

Lisätietoja: Kodin ja Koulun Päivä

Jaa

Seuraa