» Uutishuone » Uutiset » Tutustu sivistalaisiin! Esittelyssä työmarkkinalakimies Tanja Alatainio!

Tutustu sivistalaisiin! Esittelyssä työmarkkinalakimies Tanja Alatainio!

Työpäiväni koostuvat tällä hetkellä ennen kaikkea jäsenneuvonnasta ja oikeudellisiin kysymyksiin vastausten etsimisestä. Tuleva työehtosopimusneuvottelukierros tulee jatkossa myös vaatimaan työaikaani. Toimistolla on ollut mukava ilmapiiri, ja on ollut kiva, että on voinut kysyä mielipiteitä ja neuvoja työkavereilta niin jäsenneuvontaa liittyvissä työoikeudellisissa kysymyksissä kuin muutoinkin.

Työni tekeminen vaatii tarkkuutta, kokonaisuuksien hahmottamista sekä toisaalta varsin yksityiskohtaistakin tietoa työehtosopimustemme tulkinnoista. Eduksi on, että tuntee jäsenten toimintakenttää ja käytännön haasteita, ja toivonkin, että vähitellen pääsen tutustumaan tarkemmin jäseniimme ja heidän toimintaansa.

Olen opiskellut ja valmistunut Turun yliopistosta oikeustieteen maisteriksi. Olen opiskellut Turun yliopistossa myös yleistä historiaa ja tehnyt FM-tutkinnon, ja näiden opintojen yhteydessä suorittanut opettajan pedagogiset opinnot.

Olen viime vuosina uudelleen innostunut pianonsoitosta. Vapaa-ajallani muutoin luen, pyrin liikkumaan ja rentoudun muuten vain sohvan nurkassa elokuvia/sarjoja katsellen.

En tiedä, onko minulla varsinaisesti mottoa, mutta uskon vapaan mielen tärkeyteen. Kriittisyyttä ja tiedonhakua opettava koulutusjärjestelmämme on tässä keskeisessä roolissa.

Jaa

Seuraa