» Uutishuone » Uutiset » Tutustu sivistalaisiin! Esittelyssä työmarkkina-asiantuntijamme Eija!

Tutustu sivistalaisiin! Esittelyssä työmarkkina-asiantuntijamme Eija!

Olen Eija Meripaasi ja työskentelen Sivistassa työmarkkina-asiantuntijana.

Työpäiväni aikana pohdin jäsenten lähettämiä kysymyksiä liittyen työehtosopimusten ja työlainsäädännön tulkintaan. Erityisen mukavaa on keskustella tulkinnoista ammattitaitoisten työkavereiden kanssa, yksin ei siis tarvitse pähkäillä välillä hyvinkin vaikeita kysymyksiä. Käydään, aina kun on mahdollista koko porukalla yhdessä lounaalla, joka on tosi mukavaa.

Työssäni pärjääminen vaatii paljon perehtymistä, uuden oppimista, tutkimista, koska aina jäsenten kysymyksiin ei löydy suoraa vastausta. Työ on vaativaa, mutta myös todella kivaa. Olen päässyt tekemään huipputyötä loistokollegojen kanssa.

Olen valmistunut Helsingin yliopistosta valtiotieteellisestä tiedekunnasta pääaineenani sosiaali- ja taloushistoria. Opiskeluaikoja muistelen lämmöllä, se vapaus ja loputon lukeminen sopi tuohon elämän vaiheeseen mukavasti.

Työmatkani Etelä-Haagasta Etelärantaan on juuri sopivan pituinen ajella pyörällä, jos säät sallivat, kuljen pyörällä töihin myös talvella. Eteläranta 10:ssä on hyvä kuntosali, jossa pyrin käymään aamuisin ennen töiden aloitusta. Vapaa-ajalla käyn konserteissa, välillä osana vapaaehtoistyötäni, jota teemme puolisoni kanssa helsinkiläiselle barokkiorkesterille. Kotona asustelevat myös kaksi Maine Coon-rotuista kissaa, Elisabeth ja George, jotka osallistuvat innokkaasti kaikkiin kotihommiin, joten tylsiä hetkiä kotona ei ole.

Mottoni: Aina kannattaa yrittää, kuin jättää tekemättä.

Jaa

Seuraa