» Uutishuone » Uutiset » Tutustu meihin! Vuorossa Sivistan Suvi

Tutustu meihin! Vuorossa Sivistan Suvi

Olen Suvi Huotari, Sivistan työmarkkinalakimies. Työpäiväni täyttyy työryhmätapaamisista, neuvotteluista, jäsenyhteydenottoihin vastaamisista ja sidosryhmäyhteistyöstä.

Myös kouluttaminen, uusiin asioihin perehtyminen ja niiden selvittäminen, ylipäätään valmistautuminen tulevaan, on tärkeä osa työtäni. Lisäksi työhön kuuluu myös erilaisten asiantuntijatekstien kirjoittamista

Työn tekeminen vaatii uteliaisuutta, innostusta, sinnikkyyttä ja kärsivällisyyttä. Lisäksi se edellyttää vuorovaikutustaitoja, tiedonhankintataitoja, oikeusjärjestelmän tuntemusta ja työlainsäädännön tuntemusta; ylipäätään juristin koulutusta. Olen opiskellut oikeustiedettä Helsingin yliopistossa.

Vapaa-aikanani harrastan kiipeilyä ja muutoinkin liikuntaa ja ulkoilua laajasti. Koira ja ponivanhus vievät ison osan vapaa-ajasta. Liikunnan ohella harrastan myös lukemista. Vietän ystävien ja perheen kanssa mahdollisimman paljon aikaa, yhteiset ruokailut ja maailman parantaminen keskustelemalla on parasta.

Mottoni: Minulla ei ole mottoa. Olen tykästynyt kahteen isäni toteamukseen: Asioilla on tapana järjestyä ja ei ole olemassa ongelmia, on vain ratkaisuja

Jaa

Seuraa