» Uutishuone » Uutiset » Tutustu meihin! Vuorossa Maria!

Tutustu meihin! Vuorossa Maria!

Olen Maria Äimälä, Sivistan työmarkkinalakimies. Työpäiväni koostuu pääosin jäsenneuvonnasta niin kysymyksiin vastaamisen kuin ohjeiden laatimisenkin muodossa. Päivääni kuuluvat usein myös Sivistan sisäiset kokoukset.

Työni toteuttaminen onnistuu työehtosopimusmääräysten ja työlainsäädännön kertaamisella sekä aktiivisella yhteistyöllä muiden asiantuntijoiden, varsinkin Sivistan työmarkkinalakimiesten, kanssa. Työni vaatii työoikeudellisen osaamisen lisäksi ennen kaikkea halua auttaa, hyviä yhteistyötaitoja, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia sekä uteliaisuutta työehtosopimusmaailmaa, jäsenkentän toimintaa sekä työlainsäädännön historiaa ja kehitystä kohtaan.

Olen opiskellut oikeustieteen maisteriksi Helsingin yliopistossa.

Olen hyvin innokas, sosiaalinen ja aktiivinen ihminen. Olen kaikilla elämän osa-alueilla asioissa mukana joko täysillä tai en ollenkaan. Rakastan urheilua, ja vaikken pallosilmän puuttuessa täysin loista monessakaan lajissa, olen aina valmis kokeilemaan lähes mitä lajia hyvänsä. Oma lajini on kuitenkin klassinen voimanosto, jossa olen kilpaillut myös kansainvälisesti.

Minulla ei koskaan ole ollut mottoa. Uskollisena Harry Potter-fanina voisin kuitenkin laittaa tähän motoksi yhden suosikkilainaukseni Harry Potterista. ”It is our choices that show what we truly are, far more than our abilities.”

Jaa

Seuraa