» Uutishuone » Uutiset » Tutustu meihin – vuorossa Heikki!

Tutustu meihin – vuorossa Heikki!

Olen Heikki Holopainen, Sivistan johtava elinkeinopoliittinen asiantuntija. Perustyöpäivään kuuluu tapaamisia, kokouksia, kannan ottamista eri yhteyksissä ja usein ihan jonkin korkeakouluihin liittyvän ilmiön tai ongelman selvittelyä yhdessä jäsenten ja sidosryhmien kanssa.

Aikaa menee myös eurooppalaisen kattojärjestömme EFEEn kanssa. Esimerkiksi kauden 2020-21 EFEE-projektit joudutaan koronatilanteen takia suunnittelemaan uudestaan. Koronaepidemia on vaikuttanut kuitenkin yllättävän vähän työn sisältöön, mutta sitäkin enemmän tekemisen tapoihin.

Työ vaatii vuorovaikutusta, viestintää sekä korkeakoulujen toiminnan ja politiikan päätösprosessien tuntemusta. Avoimuus uusille ideoille ja halu kehittää toimintaa pitää homman liikkeessä.

Olen opiskellut yhteiskuntatieteitä Tampereella. Jatko-opintoja teen Turkuun Suomen tutkimuspolitiikan eurooppalaistumisesta, mutta opinnot ovat olleet pienissä jäissä hyvän aikaa.

Vapaa-aikana liikun, luen ja vietän aikaa perheen ja ystävien parissa. Nyt korona-aikana ystävien näkeminen on tosin jäänyt vähemmälle. Korona katkaisi myös lupaavasti elvyttämäni koripalloharrastuksen, mutta vaatehuoneen nurkassa pölyyntynyt bassokitara on sen sijaan löytynyt uudelleen.

Mottoni on: kun tarpeeksi monta kertaa yrittää, niin joskus onnistuu.

Jaa

Seuraa