» Uutishuone » Uutiset » Tutustu meihin – esittelyssä työmarkkinajohtajamme Hanne Salonen!

Tutustu meihin – esittelyssä työmarkkinajohtajamme Hanne Salonen!

Jokainen työpäiväni on erilainen ja opin työssäni lähes päivittäin uutta – näistä syistä viihdynkin työssäni erittäin hyvin. Pohdin työssäni mm. jäsentemme esille nostamia työoikeudellisia kysymyksiä, suunnittelen pian alkavaa työehtosopimusneuvottelukierrosta ja pyrin esihenkilönä luomaan Sivistan työmarkkinalakimiehille parhaat mahdollisuudet onnistua työssään. Suunnittelen myös alkavaa toimintavuotta, kirjoitan blogeja, tapaan jäseniä ja yhteistyökumppaneita ja luen oikeustapauksia.

Työmarkkinajohtajan työ edellyttää paitsi työoikeudellista osaamista ja työmarkkinajärjestelmän ymmärtämistä, niin myös sosiaalisia taitoja ja mm. kykyä miettiä, miltä työelämäsääntelyn pitäisi tulevaisuudessa näyttää. Meihin juristeihin ei usein liitetä luovuutta, mutta mielestäni työni vaatii luovuutta ja uskoa uudenlaisen tekemisen mahdollisuuksiin.

Olen valmistunut Helsingin yliopistosta oikeustieteen kandidaatiksi ja auskultoinut Äänekosken käräjäoikeudessa. Helsingin yliopistossa sain opiskella kaksi ensimmäistä Vaasan kaksikielisessä yksikössä, mikä oli aivan mahtava kokemus.

Kuusivuotiaan poikani mukaan minulla ei ole harrastuksia. Näin ollen harrastukseni lienee elämä ja siihen liittyen liikun monella eri tapaa; laskettelen, hiihdän, pyöräilen, lenkkeilen ja pidän jumppia niin naapurustolle kuin työkavereillekin. Olen myös ansioitunut Lego-rakentaja!

Positiiviset ihmiset muuttavat maailmaa, kun taas negatiiviset pitävät sitä sellaisena kuin se on.

Jaa

Seuraa