» Uutishuone » Tiedotteet » Sivistystyönantajien Heikki Holopainen eurooppalaisen koulutusalan työnantajajärjestön EFEE:n varapuheenjohtajaksi

Sivistystyönantajien Heikki Holopainen eurooppalaisen koulutusalan työnantajajärjestön EFEE:n varapuheenjohtajaksi

02.05.2018

Sivistystyönantajien asiantuntija Heikki Holopainen valittiin eurooppalaisen koulutustyönantajien järjestön EFEE:n varapuheenjohtajaksi kaudelle 2018-2020 järjestön yleiskokouksessa 26.4.

EFEE toimii eurooppalaisten koulutustyönantajien yhteistyöjärjestönä. Sen keskeinen tehtävä on käydä vuoropuhelua eri maiden koulutusalan työnantajajärjestöjen kesken sekä EU:n toimielinten ja koulutusalan työntekijäjärjestöjen kanssa Euroopan tasolla. Yhteistyö toteutuu pääosin yhteisten hankkeiden, kannanottojen ja hyvien käytäntöjen vertailun kautta.

Kuluva vuosi on EU-asioiden kannalta tärkeä. EU:n tulevan rahoituskauden valmistelu, samoin kuin EU:n koulutuksen ja tutkimuksen rahoitusohjelmien valmistelu on täydessä käynnissä. Sivistystyönantajat vaikuttaa näihin muun muassa EFEE:n kautta, tiiviissä yhteistyössä EK:n EU-edunvalvonnan kanssa sekä kansallisissa koulutus- ja tutkimusalan EU-jaostoissa.

Lisätietoja:

Heikki Holopainen, p. 0400 639331
Asiantuntija, Sivistystyönantajat

Jaa

Seuraa