» Uutishuone » Uutiset » Sivistystyönantajat ry hakee ekonomistia

Sivistystyönantajat ry hakee ekonomistia

Sivistystyönantajat ry on opetus- ja korkeakoulualan työnantajaliitto. Jäseninämme ovat Suomen 14 yliopistoa, 11 ammattikorkeakoulua sekä noin 290 koulutuksen järjestäjää muilta koulutusasteilta. Jäsentemme palveluksessa työskentelee yli 55 000 työntekijää. Sivistystyönantajat on Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n kahdeksanneksi suurin liitto.

Ekonomistina johdat ja kehität Sivistystyönantajien talousseurantaa ja tilastotoimintoja. Osallistut tiiviisti työmarkkina- ja neuvottelutoimintaan sekä tuet liiton edunvalvontatoimintaa monipuolisesti. Vaikuttavassa tehtävässä toimit osana suomalaista opetus- ja korkeakoulualaa työnantajaliitossa, joka edustaa ainoana Suomessa kaikkia koulutusasteita. Tässä näköalapaikassa sinun on mahdollista verkostoitua opetus- ja korkeakoulualan toimijoiden sekä elinkeinoelämän edustajien kanssa.

Toimistomme sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Eteläranta 10.

Ekonomistin tehtäviin kuuluu mm:
Liiton talousseurannasta ja tilastotoiminnoista vastaaminen
Talouspolitiikan ja makrotalouden seuranta, analysointi ja vaikuttaminen
Tilastoaineistojen hallinta, tilastotuotanto, sekä tilastoihin pohjautuvat analyysit ja selvitystehtävät
Työehtosopimusneuvotteluihin ja työryhmätyöskentelyyn osallistuminen sekä sidosryhmäyhteistyö
Johtoryhmätyöskentely

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen antaa ylempi korkeakoulututkinto, mieluiten taloustieteen alalta. Toivomme kokemusta monipuolisista tilastoaineistojen käsittelyyn ja analysointiin liittyvistä tehtävistä, vahvaa ymmärrystä talouspolitiikasta sekä kokemusta itsenäisistä ja vastuullisista asiantuntijatehtävistä. Esimieskokemus on eduksi.

Odotamme sinulta kokonaisuuksien hallintakykyä ja valmiuksia oman työn ja vastuualueen kehittämiseen sekä innovatiivista ja oma-aloitteista asennetta, erinomaisia yhteistyötaitoja ja paineensietokykyä.

Työyhteisömme tarjoaa välittömän ja dynaamisen ilmapiirin sekä vahvan poikkihallinnollisen tuen työssä onnistumiseen.

Lisätiedot: Toimitusjohtaja Teemu Hassinen p. 050 562 7004

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi 3.12.2015 mennessä osoitteeseen riitta.tampio@sivistystyonantajat.fi

Jaa

Seuraa