» Uutishuone » Uutiset » Sivistystyönantajat, Opetushallitus ja Kuntaliitto selvittävät yhdessä kasvatus-, koulutus- ja tutkimusalan johtamista

Sivistystyönantajat, Opetushallitus ja Kuntaliitto selvittävät yhdessä kasvatus-, koulutus- ja tutkimusalan johtamista

Sivistystyönantajat, Opetushallitus ja Kuntaliitto aloittavat selvityksen kasvatus-, koulutus- ja tutkimusalan johtajuudesta. Tutkimuksellisena kumppanina toimii Helsingin yliopisto. Tulokset julkaistaan loppusyksyllä 2020.

Kyselytutkimuksen avulla on tarkoitus selvittää, minkälainen on suomalaisten kasvatus-, koulutus- ja tutkimusalan johtajien esimiesidentiteetti muuttuvassa toimintaympäristössä ja minkälaista tukea johtamisosaamisen kehittämiseen tarvitaan. Samalla kootaan näkemyksiä johtamisesta, koettuja mahdollisuuksia toimia esimiehenä ja johtajana, koettua tuen tarvetta sekä näkemyksiä esimiesuramahdollisuuksista ja ajatuksia muutoksen johtamisesta. Lisäksi selvitetään ajankohtaisena aiheena kokemuksia etätyön johtamisesta.

Kohderyhmänä ovat kasvatus-, koulutus- ja tutkimusalalla toimivat johtajat ja esimiehet varhaiskasvatuksessa, kouluissa, oppilaitoksissa, korkeakouluissa ja sivistystoimessa. Tulokset julkistetaan loppusyksyllä 2020.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Teemu Hassinen p.050 5627004, Sivistystyönantajat
Ekonomisti Harri Hietala p.0500 789906, Sivistystyönantajat
Opetusneuvos Pia Kola-Torvinen, p.029 533 1525, Opetushallitus
Kehittämispäällikkö Irmeli Myllymäki p.+358 9 771 2053, Kuntaliitto

Jaa

Seuraa