» Uutishuone » Tiedotteet » Sivistystyönantajat on mukana Työ ei syrji -kampanjassa – tavoitteena tasa-arvoinen työelämä

Sivistystyönantajat on mukana Työ ei syrji -kampanjassa – tavoitteena tasa-arvoinen työelämä

20.08.2018

Sivistystyönantajat on mukana Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n aloittamassa laajassa Työ ei syrji -kampanjassa, joka tähtää asenteiden muuttamiseen ja syrjinnän vähentämiseen työelämässä. Tavoitteena on tehdä työelämän tasa-arvosta itsestäänselvyys. Kampanjastartissa on mukana joukko erikokoisia organisaatioita eri toimialoilta.

–Tarvitsemme kaikkia osaajia. Epätasa-arvoinen kohtelu ei saisi estää kenenkään työllistymistä tai onnistumista työssä, sanoo Sivistystyönantajien toimitusjohtaja Teemu Hassinen.

Työelämän kehittyminen syntyy yhteistyössä. Lainsäädäntö ja työehtosopimukset ovat tärkeitä työelämää ohjaavia elementtejä. Käytännön arjessa ratkaisevaa on ihmisten toiminta ja asenteet, siksi yksilön vastuuta ei voi unohtaa yhä parempaan työelämään pyrittäessä.

–Haluamme #eisyrji -kampanjan avulla saada kaikki suomalaiset pohtimaan omia asenteitaan, Hassinen kertoo.

Kampanjan starttivaiheessa mukana olevat yritykset ovat S-ryhmä, Elisa, McDonalds, Helsingin yliopisto, Valio, Nordea, K-ryhmä, ISS, SOL, OP Ryhmä, Finnair, Antell, Fortum, Neste, Miltton, Nokia, Aava ja Barona.

Yritykset ja yhteisöt voivat ilmoittautua mukaan #eisyrji -kampanjaan verkkosivuilla www.eisyrji.fi. Mukana olevat yritykset ja yhteisöt sitoutuvat edistämään syrjimätöntä kaikille avointa työkulttuuria. Lisätietoja kampanjasta verkkosivuilta www.eisyrji.fi.

Jaa

Seuraa