» Uutishuone » Uutiset » Sivistan toimitusjohtaja Teemu Hassinen kehittämistyöryhmän puheenjohtajaksi

Sivistan toimitusjohtaja Teemu Hassinen kehittämistyöryhmän puheenjohtajaksi

Opetus- ja kulttuuriministeriö on asettanut kehittämistyöryhmän liikunnan valtakunnallisten koulutuskeskusten vapaan sivistystyön valtionosuuden perusteena käytettävien suoritteiden yhtenäistämiseksi ja kirjaamiseksi. Ryhmän puheenjohtajaksi on nimitetty Sivistan toimitusjohtaja Teemu Hassinen.

Työryhmän tehtävä on tuottaa yhteinen näkemys hyväksyttävästä koulutuksesta vapaan sivistystyön osalta liikunnan valtakunnallisille koulutuskeskuksille. Lisäksi työryhmän tehtävä on tuottaa yhteinen näkemys suoritteiden kirjaamisesta vapaan sivistystyön koulutuksessa. Ministeriö valmistele ohjeistuksen työryhmän näkemyksen pohjalta. Työryhmän toimikausi on 1.2. – 30.6. 2022.

– On hienoa, että tässä tärkeässä asiassa haetaan toimijoiden kesken yhteistä näkemystä. Työn ajankohtaisuutta lisää valtakunnallisten liikunnan koulutuskeskusten ko. rahoituksen siirtyminen osaksi normaalia valtion budjettivalmistelua. Edelleen asian tärkeyttä korostaa Urheiluopistojen merkittävä rooli suomalaisen hyvinvoinnin ja urheilumenestyksen rakentajina, sanoo Hassinen.

Lisätietoja,

Teemu Hassinen p. 050 5627004

Toimitusjohtaja, Sivista

Jaa

Seuraa