» Uutishuone » Uutiset » Sivistalle jälleen uusia ammattikorkeakoulujäseniä

Sivistalle jälleen uusia ammattikorkeakoulujäseniä

Sivistystyönantajien hallitus on hyväksynyt kuluvan vuoden aikana uusia ammattikorkeakoulujäseniä. 1.1.2020 alkaen uusiksi jäseniksi on hyväksytty aiemmin uutisoidun Hämeen ammattikorkeakoulu HAMKin, Karelia-ammattikorkeakoulun, Savonia-ammattikorkeakoulun ja Tampereen ammattikorkeakoulu TAMKin lisäksi Oulun ammattikorkeakoulu, Lapin ammattikorkeakoulu ja Metropolia Ammattikorkeakoulu.

– Ammattikorkeakoulut ovat merkittäviä suomalaisen koulutuksen, sivistyksen ja innovaatiotoiminnan yhteisöjä. Niillä on aktiivista yhteistyötä yritysten kanssa ja vahva yhteiskunnallinen rooli, sanoo Sivistan toimitusjohtaja Teemu Hassinen.

– Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme edelleen vahvistettua ammattikorkeakoulujen edustusta. Teemme kaikkemme taataksemme vanhoille ja uusille jäsenille laadukkaan ja laaja-alaisen edunvalvonnan, Hassinen jatkaa.

Uusien ammattikorkeakoulujäsenten myötä Sivistalla on 1.1.2020 jäseninään 19 Suomen 22:sta ammattikorkeakoulusta. Jäsenissämme opiskelee noin 90 prosenttia AMK-opiskelijoista ja työskentelee noin 90 prosenttia AMK-henkilöstöstä

Lisätietoja,
Teemu Hassinen p. 050 562 7004
Toimitusjohtaja, Sivista

Jaa

Seuraa