» Uutishuone » Uutiset » Tartu #sivista30-haasteeseen ja tee sivistystekoja!

Tartu #sivista30-haasteeseen ja tee sivistystekoja!

Sivistys tekee hyvää, itselle ja yhteisesti! Se tarjoaa mahdollisuuksia hyvään elämään – oli kyse sitten vaikkapa uusien taitojen oppimisesta, hyvinvointia tuottavista elämyksistä tai hyväntahtoisuuden edistämisestä arkisissa kohtaamisissa. Sivistan jäsenet tarjoavat mahdollisuuksia kokonaisvaltaiseen itsensä sivistämiseen koulutuksen, tutkitun tiedon, kulttuurin ja liikunnan sekä urheilun keinoin koko laajan sivistysjärjestelmän puitteissa.

Sivista käynnistää juhlavuotensa kunniaksi somehaasteen, jossa haastamme suomalaisia tekemään erilaisia sivistystekoja. Voit esimerkiksi:

  • Kokea 30 oppimiselämystä, suorittaa 30 opintopistettä tai tutustua 30 tiedeuutiseen…
  • Tehdä 30 punnerrusta, lenkkeillä yhteensä 30 kilometrin verran tai kerätä 30 liikuntakertaa erilaisista lajeista…
  • Tutustua 30 taideteokseen, käydä 30 kulttuuritapahtumassa tai kuunnella musiikkia 30 minuuttia päivässä…
  • Tarjota apuasi 30 kertaa, kertoa 30 ystävällistä asiaa tutuille tai tuntemattomille…

Tai jotain aivan muuta sivistävää! Erityisesti kannustamme laaja-alaiseen itsensä sivistämiseen. 30 sivistystekoa voi kerätä yhdistelmällä esimerkiksi erilaisia oppimiseen, tieteeseen, taiteeseen, kulttuuriin, liikuntaan ja urheiluun liittyviä sivistymisen mahdollisuuksia – sydämen sivistystä unohtamatta.

Jakamalla yhden tai useamman sivistystekosi Instagramissa tai Twitterissä aihetunnisteella #sivista30 osallistut palkintojen arvontaan. Meidät saa myös merkitä kuvaan @sivistysta, sillä jaamme sivistystekojanne mielellämme myös muille inspiraatioksi ja iloksi!

 

Tätä kuvamateriaalia saa vapaasti hyödyntää kampanjasta kertomiseen:

 

 

Lisätietoja: Sivistan juhlavuoden koordinaattori Annakaisa Tikkinen, annakaisa.tikkinen@sivista.fi

Jaa

Seuraa