» Uutishuone » Tiedotteet » Osallistuthan valtakunnalliseen Kodin ja Koulun päivään 28.9.2018 – mekin olemme mukana!

Osallistuthan valtakunnalliseen Kodin ja Koulun päivään 28.9.2018 – mekin olemme mukana!

23.05.2018

Valtakunnallista Kodin ja Koulun Päivää vietetään vuosittain syyskuun viimeisenä perjantaina. Tänä vuonna päivä on 28.9.2018. Koulut voivat sijoittaa oman päivänsä itselleen parhaiten sopivaan päivään ja ajankohtaa.

Tärkeintä on, että kotiväki on tervetullut mukaan!

Päivään osallistuu vuosittain yli 1000 koulua. Päivän tavoitteena on myönteinen, matalan kynnyksen kohtaaminen ja yhdessäolo perheiden kanssa

Ilmoittaudu mukaan!

Verkkosivulta www.kodinjakoulunpaiva.fi löytyy materiaalia päivän järjestämiseen. Löydät sieltä myös linkin ilmoittautumislomakkeeseen.

12.8. mennessä ilmoittautuneet koulut voivat tilata maksuttoman tuotepaketin, joka sisältää kahvimukeja, servettejä, julisteita ja ilmapalloja.

Tänä vuonna päivän teemana on kiitoskulttuuri. Kannustetaan ja kiitetään toinen toisiamme, etsitään kouluyhteisöstä ja ympäristöstä positiivisia asioita ja iloitaan niistä yhdessä. Kutsu myös vanhempainyhdistys ja oppilaskunta suunnittelemaan yhteistä päivää.

#kodinjakoulunpäivä #hemochskoladagen

Kodin ja Koulun päivän yhteistyökymppaneita ovat:

Opetushallitus, Opetusalan Ammattijärjestö OAJ, Suomen Rehtorit ry, Finlands Svenska Lärarförbund FSL, Opetus- ja sivistystoimen asiantuntijat OPSIA ry, Suomen Kuntaliitto, Sivistystyönantajat, Förbundet Hem och Skola i Finland sekä Suomen Vanhempainliitto

Kodin ja Koulun päivää tukee sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

Jaa

Seuraa