» Uutishuone » Uutiset » Nimitysuutinen: Heikki Kuutti Uusitalo Sivistystyönantajien elinkeinopolitiikan johtajaksi

Nimitysuutinen: Heikki Kuutti Uusitalo Sivistystyönantajien elinkeinopolitiikan johtajaksi

TM (teologian maisteri) Heikki Kuutti Uusitalo on nimitetty Sivistystyönantajien elinkeinopolitiikasta vastaavaksi johtajaksi 1.8.2022 alkaen. Uusitalo siirtyy tehtävään Teknologiateollisuuden innovaatiopolitiikan päällikön paikalta. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa opetusministerin ja valtiovarainministerin erityisavustajana. Sastamalasta kotoisin olevalla Uusitalolla on kokemusta myös opettajan työstä.

– Sivistys, koulutus, tutkimus ja innovaatiot ovat asioita, joita arvostan valtavasti. On hienoa, että Sivistan työssä pääsen edistämään näitä kaikkia yhdessä yliopistojen, ammattikorkeakoulujen, muiden koulutuksen järjestäjien sekä elinkeinoelämän liittojen kanssa, sanoo Uusitalo.

Heikki Kuutti Uusitalo (kuva: Liisa Takala)

– Sivistan visio on, että Suomessa on maailman parhaat edellytykset sivistykselle ja osaamiselle. Tämä vaatii paljon alamme toimijoilta ja rohkeutta päättäjiltä. Kunnianhimoinen tavoite haastaa myös meitä edunvalvojia. Olen erittäin innostunut, että saamme Heikki Kuutti Uusitalon johtamaan elinkeinopoliittista vaikuttamistamme. Heikin laaja kokemus ja kattavat verkostot tuovat meille paljon mahdollisuuksia, toteaa Sivistan toimitusjohtaja Teemu Hassinen.

 

Lisätietoja:

Teemu Hassinen, p. 050 562 7004, toimitusjohtaja

Heikki Kuutti Uusitalo, p. 050 302 8246, elinkeinopolitiikan johtaja 1.8. alkaen

 

Jaa

Seuraa