» Uutishuone » Uutiset » Nimitysuutinen: Annakaisa Tikkinen Sivistan elinkeinopoliittiseksi asiantuntijaksi

Nimitysuutinen: Annakaisa Tikkinen Sivistan elinkeinopoliittiseksi asiantuntijaksi

FM Annakaisa Tikkinen on nimitetty Sivistan elinkeinopoliittiseksi asiantuntijaksi 1.3.2022 alkaen. Annakaisa siirtyy toimeen Sitrasta, jossa hän työskenteli asiantuntijana. Aikaisemmin Annakaisa on työskennellyt koulutuspoliittisena asiantuntijana Suomen Lukiolaisten liitossa.

– Sivistystyönantajien jäsenistö kattaa koko koulutus- ja osaamisjärjestelmän. Se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tarkastella koulutuksen kehittämistä kokonaisuutena. Laadukas koulutuksen järjestäminen tarvitsee tuekseen fiksut säädökset ja riittävät resurssit – on todella innostavaa lähteä työskentelemään näiden eteen yhdessä Sivistystyönantajien jäsenten kanssa, sanoo Annakaisa Tikkinen.

Annakaisa Tikkinen.

– Olen todella iloinen siitä, että saamme Annakaisan kaltaisen osaajan vahvistamaan Sivistan edunvalvontaa. Laadukkaan koulutuksen turvaaminen kaikkialla Suomessa sekä jatkuvan oppimisen uusien mahdollisuuksien parempi hyödyntäminen varmistavat uuden kasvun. On hienoa, että pystymme vahvistamaan Sivistan vaikuttamista kokonaan uudella resurssilla, johtaja Laura Rissanen sanoo.

Lisätietoja:
Laura Rissanen p.
johtaja, Sivista

Annakaisa Tikkinen p. 040 356 6082

Jaa

Seuraa