» Uutishuone » Uutiset » Kodin ja koulun päivää vietetään taas – ilmoittauduthan mukaan!

Kodin ja koulun päivää vietetään taas – ilmoittauduthan mukaan!

Valtakunnallista Kodin ja Koulun Päivää vietetään jälleen 29.9.2023. Koulut voivat kuitenkin sijoittaa päivän parhaiten sopivaan ajankohtaan niin, että mahdollisimman monet vanhemmat pääsevät mukaan!

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Vuoden 2022 palautekyselyn perusteella 85 % vastanneista kouluista kertoi, että Kodin ja Koulun Päivä on kirjattu koulun vuosisuunnitelmaan. Viime vuonna päivästä saatiin ensimmäistä kertaa palautetta myös Kodin ja Koulun Päivään osallistuneilta vanhemmilta. Vanhemmat kokivat tilaisuuden merkityksellisenä. He arvostavat erityisesti toiminnallista yhdessä tekemistä sekä mahdollisuutta tutustua paremmin koulun henkilökuntaan ja lapsen kaveriperheisiin.

Suositus opetella yhdessä hyödyllisiä taitoja hauskalla tavalla

Tänä vuonna Kodin ja Koulun Päivänä pysähdytään kansalaistaitojen äärelle ja käytössä on valmis ja helposti toteutettavaa Taitorata-kartta. Taitoradan voi toteuttaa kuka tahansa esim. vanhempainyhdistys tai muu aktiivinen vapaaehtoisjoukko rehtorin ja koulun tuella. Aktiiviset vanhemmat kannattaakin kutsua mukaan jo tapahtuman suunnitteluvaiheessa.

Maksuton tuotepaketti jälleen tarjolla – ilmoittaudu nyt!

Kodin ja Koulun Päivän tuotepaketti 2023 sisältää mm. kahvimukeja, servettejä, julisteita sekä vanhemmille suunnattuja esitteitä. Paketit tilataan ilmoittautumisen yhteydessä. Tuotteita toimitetaan 7.8.2023 mennessä ilmoittautuneille tilaajille lukuvuoden alkaessa ovelle-pakettina niin kauan, kuin niitä riittää.

Paketteja on rajattu määrä, joten olethan ajoissa!

Lämpimästi tervetuloa jälleen viettämään Kodin ja Koulun Päivää 2023!

Yhteistyössä: Opetushallitus, Opetusalan Ammattijärjestö OAJ, Suomen Rehtorit ry, Finlands
Svenska Lärarförbund FSL, Opetus- ja sivistystoimen asiantuntijat OPSIA ry, Suomen Kuntaliitto,
Sivistystyönantajat, Förbundet Hem och Skola i Finland ja Suomen Vanhempainliitto.

Jaa

Seuraa