» Uutishuone » Uutiset » Kehitä työnantajakuvaasi ja ilmoita kesätyöpaikoista veloituksetta osallistumalla Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjaan!

Kehitä työnantajakuvaasi ja ilmoita kesätyöpaikoista veloituksetta osallistumalla Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjaan!

Vastuullinen kesätyönantajuus on erinomainen keino vaikuttaa positiivisesti omaan työnantajakuvaan sekä koko toimialan vetovoimaisuuteen! 72 prosenttia vastuullisissa kesätyöpaikoissa työskennelleistä nuorista kertoo olevansa todella tyytyväisiä kesätyöpaikkaansa.

Vastuullinen kesäduuni 2020 -juhlakaudella on mukana yli 540 työnantajaa ja tavoitteena on tarjota yli 100 000 vastuullista kesätyöpaikkaa 14‒29-vuotiaille ensi kesänä! 10v-juhlakauden teemana on nuorten henkilökohtaisen kehityksen tukeminen ja monimuotoisuuden vaaliminen työpaikalla.

*Kesäduunitutkimus 2019, IRO Research

Osallistumisen hyödyt:
● Mahdollisuus osallistua Kesäduunitutkimukseen 2020 – Kampanjassa pääset kehittämään kesätyöprosesseja ja esimiestyötä tutkimustiedon sekä nuorten omien kesätyökokemusten pohjalta
● Saat käyttöösi Vastuullinen kesäduuni -logon sekä muut kampanjamateriaalit kuten flyerit, julisteet ja Esimiehen kesätyöoppaan entistä jouhevampien kesätyökäytäntöjen kehittämiseksi
● Kampanja tarjoaa näkyvyyden www.oikotie.fi/kesäduuni -sivustolla ja sosiaalisen median kanavissa, sekä mahdollisuuden ilmoittaa organisaatiosi kesätyöpaikat veloituksetta Oikotiellä ja kampanjasivustolla
● Lisäksi pääset verkostoitumaan Vastuullisen kesäduunin -seminaareissa ja muissa tapahtumissa

Vastuullinen kesäduunikausi huipentuu Vastuullisin kesäduuni 2020 -kilpailuun, jossa palkitaan parhaat kesätyönantajat. Tule vastuulliseksi kesätyönantajaksi kasvavaan joukkoon ja ilmoittaudu nyt kampanjaan tästä.

Kampanjan osallistumismaksu on mikroyrittäjille (alle 10 työntekijää) 20 € + alv (ei sisällä työpaikkailmoituksia), pienille ja keskisuurille työnantajille (alle 250 työntekijää) sekä kuntatoimijat 390 € + alv ja 1000plus ja suuret yritykset (yli 250 työntekijää) 780 € + alv.

Vastuullinen kesäduuni on Oikotie Työpaikkojen luotsaama kampanja, jonka pääyhteistyökumppaneita ovat DNA, Kojamo, ManpowerGroup, Elinkeinoelämän keskusliitto EK, S-Ryhmä, WSP Finland, Talous ja Nuoret TAT, Kun koulu loppuu sekä T-Media.

Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

Jaa

Seuraa