» Uutishuone » Uutiset » Haemme osa-aikaista oikeustieteen opiskelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Haemme osa-aikaista oikeustieteen opiskelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Etsimme palvelukseemme ajalle 5.9.2022-31.5.2023 oikeustieteen opiskelijaa avustamaan työmarkkinalakimiehiä ja -asiantuntijoita. Osa-aikaisen työn (noin 7,5h viikossa) tehtävänkuvaan kuuluvat mm. työoikeudellisten koulutusmateriaalien valmistelu ja koulutusten organisointi, työehtosopimustoimintaan ja työsuhdeneuvontaan liittyvät avustavat tehtävät sekä osallistuminen liiton toiminnan kehittämiseen. Työsuhteen aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti.

Tehtävässä saa itsenäistä vastuuta. Tehtävän sisältöä ja laajuutta tarkennetaan valitun henkilön osaamisen sekä kokemuksen perusteella.

Tehtävässä pääset toimimaan osana suomalaista sivistysalaa. Tässä näköalapaikassa sinun on mahdollista verkostoitua työmarkkinatoimijoiden, sivistysalan toimijoiden sekä elinkeinoelämän edustajien kanssa.

Odotamme sinulta:
– Työlainsäädännön perusosaamista
– Kiinnostusta työmarkkinatoimintaan
– Asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyvää yhteistyökykyä
– Oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta ja joustavuutta

Aiempi neuvonta- ja asiakaspalvelukokemus sekä englannin tai ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Huippuasiantuntijoista koostuva työyhteisömme tarjoaa vahvan tuen työssä onnistumiseen ja mahdollisuudet kehittyä työoikeusosaajana. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Eteläranta 10. Etätyöskentely on myös osa toimintatapaamme.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja cv:si 15.7.2022 mennessä osoitteeseen hanne.salonen@sivista.fi.

Lisätietoja:
Työmarkkinajohtaja Hanne Salonen, p. 040 520 4877, hanne.salonen@sivista.fi

Sivistystyönantajat on sivistys-, opetus- ja tutkimusalan työnantajaliitto. Jäseninä on yli 340 organisaatiota kaikilta koulutusasteilta peruskouluista yliopistoihin sekä muita koulutus- ja sivistysalan toimijoita. Jäsenten palveluksessa työskentelee yli 60 000 sivistyksen, opetuksen, tutkimuksen ja hallinnon ammattilaista. Sivistystyönantajat on Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n jäsen.

Jaa

Seuraa