» Uutishuone » Uutiset » Haemme elinkeinopoliittista asiantuntijaa

Haemme elinkeinopoliittista asiantuntijaa

Vahvistamme edunvalvontaamme uudella tehtävällä. Elinkeinopoliittinen asiantuntija toimii elinkeinopolitiikan vastuualueella, raportoiden vastuualueen johtajalle. Itsenäisessä tehtävässä vastaat Sivistystyönantajien koulutus- ja elinkeinopoliittisesta edunvalvonnasta määriteltyjen osa-alueiden osalta. Tehtävään kuuluu myös liiton viestinnän toteuttaminen ja kehittäminen.

Vaikuttavassa tehtävässä pääset toimimaan osana suomalaista sivistys-, koulutus- ja tutkimusalaa. Tässä näköalapaikassa sinun on mahdollista verkostoitua sivistysalan toimijoiden sekä elinkeinoelämän edustajien kanssa.

Odotamme sinulta:
− Kiinnostusta ja halua kehittää suomalaista sivistys- ja koulutuspolitiikkaa sekä alan organisaatioiden toimintaedellytyksiä
− Monipuolista kokemusta edunvalvonnasta ja vaikuttamisesta sekä kokemusta viestinnästä ja nykyaikaisista viestintäkanavista
− Viestinnällistä osaamista mm. sujuva kirjoittaminen, sosiaalinen media, graafinen osaaminen
− Suomalaisen päätöksentekojärjestelmän tuntemusta
− Suomalaisen koulutus- ja tutkimusjärjestelmän tuntemusta
− Kykyä ja halua tehdä asioita uusilla ja vaikuttavilla tavoilla
− Oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta, paineensietokykyä sekä joustavuutta
− Asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää yhteistyökykyä ja vahvoja esiintymistaitoja

Parhaimmat edellytykset tehtävässä onnistumiseen antaa korkeakoulututkinto.

Huippuasiantuntijoista koostuva työyhteisömme tarjoaa välittömän ja dynaamisen ilmapiirin sekä vahvan tuen työssä onnistumiseen. Sivistystyönantajissa työskennellessä on mahdollisuus vaikuttaa koko Suomen menestykseen. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Eteläranta 10.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja cv:si 26.11.2021 mennessä osoitteeseen riitta.tampio@sivistystyonantajat.fi

Lisätiedot:
Johtaja Laura Rissanen p. 041 540 4505, laura.rissanen@sivista.fi
Toimitusjohtaja Teemu Hassinen, p. 050 562 7004, teemu.hassinen@sivista.fi

Sivistystyönantajat on sivistys-, koulutus- ja tutkimusalan työnantajaliitto. Jäseninä on yli 340 organisaatiota kaikilta koulutusasteilta peruskouluista yliopistoihin sekä muita koulutus- ja sivistysalan toimijoita. Jäsentemme palveluksessa työskentelee yli 58 000 opetuksen, tutkimuksen ja hallinnon ammattilaista. Sivistystyönantajat on Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n jäsen.

Jaa

Seuraa