» Uutishuone » Uutiset » Ammatillisen koulutuksen laatupalkinto ja kunniamaininta Sivistan jäsenille – onnea Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK ja Perho Liiketalousopisto Oy!

Ammatillisen koulutuksen laatupalkinto ja kunniamaininta Sivistan jäsenille – onnea Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK ja Perho Liiketalousopisto Oy!

Opetus- ja kulttuuriministeriö jakaa vuosittain ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon. Vuonna 2020 teemana oli laadunhallinnan kokonaisvaltaisuus ja koulutuksen järjestämisen kokonaislaatu.

Laatupalkinnolla kannustetaan ammatillisen koulutuksen järjestäjiä toiminnan laadun arviointiin ja parantamiseen. Tavoitteena on löytää parhaita käytäntöjä muiden organisaatioiden oppimisen perustaksi ja edistää ammatillisen koulutuksen arvostusta, vetovoimaa ja tunnettuutta

Sivistan jäsen Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK on toinen palkituista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä. Kunniamaininnan sai Perho Liiketalousopisto Oy, joka on myös Sivistan jäsen. TAKKia kiitettiin siitä, että laadunhallinta kuuluu jokaisen työhön ja arviointien tuloksia käytetään laadun jatkuvaan parantamiseen. Laaja yhteistyö työelämän kanssa sai myös kiitosta.

Perho Liiketalousopiston kunniamaininnassa korostettiin kestävän tulevaisuuden ja elämäntavan tarkastelun kokonaisvaltaista otetta. Lisäksi Perhon todettiin hyödyntävän jatkuvan parantamisen toimintamallia.

Lue OKM:n tiedote aiheesta tästä.

Jaa

Seuraa