» Uutishuone » Koulutukset » Kilpailuoikeus koskee myös Sivistan jäseniä – tunnista vaaranpaikat – Save the date 27.10.2021!

Kilpailuoikeus koskee myös Sivistan jäseniä – tunnista vaaranpaikat – Save the date 27.10.2021!

Kilpailulainsäädäntö on uudistunut ja tiukentunut. Kilpailuoikeudessa tietämättömyys lain säännöksistä ei pelasta vastuulta. Esimerkiksi huolimattomasti toiminut hallituksen jäsen voi joutua vastuuseen tai sakot oikeudenkäyntikuluineen voivat uhata organisaation toimintaa. Jo kilpailuviranomaisen tutkinnan kohteeksi joutumista on hyvä ennaltaehkäistä. Siten vähintäänkin perusasiat jokaisen jäsenemme on hyvä ymmärtää.

Kilpailuoikeuden perusasioista tulee kouluttamaan EK:n kilpailuasiantuntija Annaliisa Oksanen 27.10.2021 klo. 13-14:30. Suosittelemme vahvasti, että jäsenemme osallistuvat koulutukseen. Koulutus on jäsenillemme maksuton ja se järjestetään Teamsilla.

Tässä muutama etukäteiskysymys osallistujille koulutuksen suuntaamista varten: Onko organisaatiossanne mietitty kilpailuoikeudellisia asioita? Mikä rooli kilpailuoikeudella on organisaatiossanne?

Mahdolliset vastaukset sekä muut kysymykset kouluttajalle voit lähettää ilmoittautumisen yhteydessä. Lähetä vastauksia tai kysymyksiä 20.10. mennessä, jotta ne voidaan huomioida koulutuksessa.

Ilmoittautumiset viimeistään 20.10.2021 tästä.

Lisätietoja: Joona Kaunisniemi, työmarkkinalakimies, joona.kaunisniemi@sivista.fi