» Uutishuone » Blogi » Venla Lajunen: Oppimisen matkalla – harjoittelijana Sivistalla

Venla Lajunen: Oppimisen matkalla – harjoittelijana Sivistalla

Venla Lajunen

Mitä Sivistan 30-vuotisjuhlan järjestäminen piti sisällään? Entä mitä kaikkea muuta Sivistalla voi päästä harjoittelijana tekemään? Liikunnanohjaajaksi opiskeleva Venla Lajunen kertoo korkeakouluharjoittelustaan Sivistalla ja kokemuksistaan viestinnän ja tapahtumajärjestämisen parissa.

Viisi kuukautta korkeakouluharjoittelijana Sivistalla on mennyt nopeasti. Paljon on tapahtunut ja uutta opittu. Pääsin olemaan mukana juhlavuoden tapahtumien suunnittelussa sekä toteutuksessa, tekemään sosiaalista mediaa ja käyttämään erilaisia viestinnän sovelluksia.

Opin, että ideat ja toteutus voivat vaihtua paljon matkan varrella, mutta siitäkin huolimatta voi saada hienon kokonaisuuden aikaan. Tapahtumia suunniteltaessa on hyvä aloittaa ajoissa hommat, jotta yllättäviinkin tilanteisiin pystytään reagoimaan. Erityisesti illallisen järjestämisestä oli apua minulle, koska nyt minun on helpompi lähteä ohjaamaan koulumme vuosijuhlatiimin työskentelyä.

Opin myös sen, että kaikkea ei tarvitse tehdä kiireellä. Olen tottunut liikunnanohjaajan töissäni tekemään asiat nopeasti, koska työ on hektistä. Sivistalla opin, että työskentelyyn voi syventyä ja tehdä ne rauhassa.

Sain paljon uusia näkökulmia sekä luottamusta omaan ammatilliseen osaamiseeni. Tätä kautta harjoittelu auttoi minua tietämään, millaista työtä haluan tehdä tulevaisuudessa. Opin myös paljon uutta ja pystyn hyödyntämään sitä kaikkea tulevaisuudessani. Harjoitteluni oli siis oikein onnistunut!

Jaa

Seuraa

Venla Lajunen