» Uutishuone » Blogi » Neuvotteluosapuolten yhteistyö tuottaa tuloksia

Neuvotteluosapuolten yhteistyö tuottaa tuloksia

Neuvotteluosapuolten hyvä keskinäinen vuorovaikutus on keskeisessä asemassa työmarkkinatoiminnassa. Nyt jos koskaan tarvitaan yhteistä tahtoa valmistella työelämää kehittäviä toimenpiteitä sopimuskauden aikanakin. Yliopistojen osalta yhteistoiminta- ja työsuojeluasioihin on keskittynyt yksi työryhmä, jonka tuloksista löytyy esimerkkejä.

Neuvotteluosapuolet toteuttavat tammikuun 25. päivä tilaisuuden, jossa työnantaja- ja työntekijäpuolen edustajien kanssa kokoonnutaan yhteen kuulemaan case-esimerkkejä yhteistoiminnan alueelta. Pienryhmissä pohditaan yhteistoiminnan eräitä osa-alueita ja verkostoidutaan tärkeiden asioiden parissa. Samalla kerätään ideoita hyvistä käytänteistä. Tilaisuuteen voi osallistua myös verkkoyhteyden kautta, joten näin välimatkakaan ei toivottavasti estä osallistumista.

Tiedossa on, että useat organisaatiot ovat käyneet yhteistoimintaneuvotteluja. Päivän aihe on osin puheenaiheena arka, jopa usein negatiivisia tunteita herättävä. Siitä huolimatta haluamme avoimesti keskustella ja vahvistaa yhteistä näkemystä siitä, että yhdessä rakentavasti toimilla voimme edistää organisaatioiden toimintaa.

Keräämme tilaisuudesta palautetta, jota käytämme jatkokehittämisen pohjana. Tuloksista kerromme tässä blogissa kevään 2016 aikana, joten jääthän kuulolle!

Jaa

Seuraa