» Uutishuone » Blogi » Keskustelemme, viestimme ja vaikutamme

Keskustelemme, viestimme ja vaikutamme

Sivistystyönantajat ry tekee jäsenistön puolesta edunvalvontatyötä monella rintamalla ja eri keinoin. Vaikuttamistyötä tehdään myös näkyvästi ja voimme olla käynnistämässä keskusteluita joko ajankohtaisista tai ihan uusista teemoista. Nykyinen sähköinen tiedonsiirto ja julkaiseminen mahdollistavat laajat keskustelut ja suurten joukkojen tavoittamisen. Vaikuttava näkyminen ei siis ole sidoksissa aikaan ja paikkaan. Aloitettuun keskusteluun on mahdollista ja toivottavaa saada laajasti mukaan eri toimijoita. Niin pidetään huolta keskustelun monista näkökulmista.

Ulkoinen näkyminen ei ole Sivistystyönantajat ry:lle itseisarvo, mutta se on yksi tärkeä tapa vaikuttaa suomalaisen koulutuksen ja tutkimuksen puolesta. Julkiset keskustelunavaukset, kuten nyt Sivistystyönantajat ry:n aloittamat blogit, avaavat mahdollisuuden usealle ihmiselle tuoda esille asiantuntemustaan, ajatuksiaan ja kentältä kuultua. Blogille on tyypillistä asian ajankohtaisuus ja tietynlainen spontaanisuus. Kirjoittaja altistaa ajatuksensa myös kritiikille ja vastakkaisille näkemyksille. Tämä onkin blogikirjoitusten yksi vahvuus, jolla kyetään vaikuttamaan keskusteluun.

Sivistystyönantajat ry:n blogisivustolla tullaan julkaisemaan säännöllisesti kirjoituksia sekä henkilökunnan toimesta että ajoittain myös muilta asiantuntijoilta.

Toivomme vilkasta, arvostavaa ja vaikuttavaa keskustelua!

Teemu Hassinen

Toimitusjohtaja

Viestejämme:

http://www.sivistystyonantajat.fi/esittely/sivistystyonantajien_viestit.html

Jaa

Seuraa